Dětská postel LILI s úložným prostorem 90x200 cm - grafit Růžová

Oblíbený produkt Dětská postel LILI s úložným prostorem 90x200 cm - grafit Růžová od kvalitního výrobce za akční cenu 8789 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Do 3 týdnů
8 789 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 15.000 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Jedná se o kompletní sestavu: POSTEL + MATRACE + ROŠT. Levná dětská postel s matrací a roštem včetně úložného prostoru je vyrobena v kombinaci dřeva a lamina dopřeje vašemu dítěti klidné snění. Jednoduše poskytnete vašemu dítěti do pokojíčku designově zajímavou, funkční postel, na které si bude přes den hrát a večer snít, aniž by tato investice výrazně provětrala váš bankovní účet. Bílá nebo grafitová barva zapadne do každého pokojíčku a vám díky prostornému úložném prostoru ubude starost, kam s hračkami nebo povlečenými lůžkovinami. Koupí dětské postele Lili získáte: Moderní postel ze dřeva a lamina Úložný prostor Pevný rošt Kvalitní pěnová matrace je vysoce hypoalergenní s lehce snímatelným potahem, který lze prát v pračce. Dále je matrace univerzální, vzdušná a velmi dobře odvádí vlhkost. Dosahuje výšky 8cm. S ohledem na děti je veškerý sortiment vyráběný ekologicky. Je tedy vyloučeno při kontaktu dítěte s nábytkem požití toxických nebo zdraví škodlivých látek. Zboží dodáváme v demontovaném stavu.Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Popis produktu Dětská postel LILI s úložným prostorem 90x200 cm - grafit Růžová

  • Výrobce: BMS
  • Cena: 8789 Kč
  • EAN: 006-0121-cis-barva-bms-v-bms-ruz
  • Barva detailu: Růžová

Dětská postel LILI s úložným prostorem 90x200 cm - grafit Růžová

Další produkty od výrobce

BMS

Dětská postel LILI s úložným prostorem 90x200 cm - grafit Růžová od výrobce BMS - tento artikl je v tuhle chvíli ve výhodné akci za 8789 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Upřednostňujete DOPRAVU ZDARMA? Stačí nakoupit nad Kč. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Rozvoz SG-nabytek.cz: +149 Kč
Platba

  • Dobírka: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma